Η παράδοση της οικογένειας Αθανασίου Δημακόπουλου στη μελισσοκομία ξεκινά περί το 1957 όταν τότε ο κ. Θανάσης αποφασίζει να ασχοληθεί με τη μέλισσα και τα προϊόντα της.
Στη Στεμνίτσα, τόπος καταγωγής του, κάνει τα πρώτα του βήματα αφού η περιοχή, αλλά και ολόκληρη η Αρκαδία, είναι γνωστή για τα πλούσια βοσκοτόπια μελισσών. Αρχικά από περιέργεια για το θαυμαστό κόσμο των μελισσών και στη συνέχεια επαγγελματικά. Αυτή την πραγματική αγάπη του για τις μέλισσες την μετέδωσε και στους στους γιους του, αφού ήδη σε πολύ νεαρή ηλικία έχουν μάθει να φροντίζουν με αγάπη και αφοσίωση τα μελίσσια.
Σήμερα το επάγγελμα του ” Μελισσουργού – μελισσοκόμου” και οικογενειακή παράδοση στον τομέα του μελιού, συνεχίζεται από τους γιούς του. Παράγουν, με φυσικές διαδικασίες Μέλι, Γύρη, Βασιλικό Πολτό, Πρόπολη, Κερί και όλα τα φυσικά και αναγκαία προϊόντα των μελισσών προς τον άνθρωπο. Η μεταφορά των μελισσών σε διάφορες τοποθεσίες στην Ελλάδα, επιτρέπει τη συλλογή του μελιού από διαφορετικά μελιτώματα και άνθη δημιουργώντας αυθεντικές γεύσεις και ένα φυσικό φαρμακείο που προστατεύει τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα προϊόντα της μέλισσας προάγουν την υγεία και την ομορφιά καθώς οι θεραπευτικές τους ιδιότητες είναι εξαιρετικά σημαντικές.
Με τεχνογνωσία ετών και αστείρευτη αγάπη για το μέλι και τα προϊόντα του, για τον Αργύρη είναι κάτι πολύ παραπάνω από επαγγελματική απασχόληση.
Γνωρίζοντας πολύ καλά τις συνήθειες της μέλισσας και διατηρώντας μεγάλο αριθμό από μελίσσια σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την ποιότητα.